STN ISO 10015: 2002 (01 0372), Manažérstvo kvality. Návod na prípravu pracovníkov. - Kubaský, Juraj; Ponca, Viliam; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 10015: 1999
Spracovateľ: Juraj Kubaský, Viliam Ponca. Technická normalizačná komisia: TNK 22 Kvalita
Keywords: normy