STN ISO 1951: 2001 (01 0503), Lexikografické značky a typografické konvencie na používanie v termínografii. - Mandysová, Marta; Kostková, Viera; Vlková, Věra; Millerová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma obsahuje ISO 1951: 1997 v českom jazyku