STN ISO 1951: 2001 (01 0503), Lexikografické značky a typografické konvencie na používanie v termínografii. - Mandysová, Marta; Kostková, Viera; Vlková, Věra; Millerová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise: č. 114 Terminogie. Principy a koordinace (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma obsahuje ISO 1951: 1997 v českom jazyku
Spracovateľ: Marta Mandysová, Viera Kostková, Věra Vlková, Jarmila Millerová. Technická normalizační komise: TNK 114 Terminogie. Principy a koordinace
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy