STN IEC 60863: 1992 (01 0621), Prezentace předpovédí bezporuchovosti, udržovatelnosti a pohotovosti. - Federální úřad pro normalizaci a měŕení (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měŕení, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 863: 1986
Spracovateľ: M. Mikolášek, Zdeněk Rosa.
Keywords: normy