STN IEC 61124: 2001 (01 0644), Skúšky bezporuchovosti. Skúšky zhody pre konštantnú intenzitu porúch a konštantný parameter prúdu porúch. - Kubaský, Juraj; Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC 61124: 1997