STN IEC 61124: 2001 (01 0644), Skúšky bezporuchovosti. Skúšky zhody pre konštantnú intenzitu porúch a konštantný parameter prúdu porúch. - Kubaský, Juraj; Mokráňová, Silvia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC 61124: 1997
Spracovateľ: Juraj Kubaský, Silvia Mokráňová. Technická normalizačná komisia: TNK 22 Kvalita
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2002
Keywords: normy