STN IEC 60605-1: 1992 (01 0644), Zkoušky bezporuchovosti zařízení Časť 1 Všeobecné požadavky - Matějček, Jaroslav; Šplíchal, Jiří (Federální úřad pro normalizaci a měŕení, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 605-1: 1978