STN IEC 60605-2: 1998 (01 0644), Skúšky bezporuchovosti zariadení Časť 2 Navrhovanie skúšobných cyklov - Bílý, Matej; Stradiot, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahujeIEC 60605-2: 1994