STN IEC 60605-3-1: 1992 (01 0644), Zkoušky bezporuchovosti zařízení Časť 3-1 Doporučené zkušební podmínky. Přenosná zařízení pro vnitřní použití - nízký stupeň simulace - Matějček, Jaroslav; Rosa, Zdeněk; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 605-3-1: 1986
Spracovateľ: Jaroslav Matějček, Zdeněk Rosa.
Norma je zrušená od 1. 7. 2018
Keywords: normy