STN IEC 60605-3-2: 1992 (01 0644), Zkoušky bezporuchovosti zařízení Časť 3-2 Doporučené zkušební podmínky. Zařízení pro stacionární použití na místech chráněných proti povětrnosti - vysoký stupeň simulace - Matějček, Jaroslav; Rosa, Zdeněk (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 605-3-2: 1986