STN IEC 60605-3-3: 1998 (01 0644), Skúšky bezporuchovosti zariadení Časť 3-3 Odporúčané podmienky skúšok. Oddiel 3: Skúšobný cyklus 3: Zariadenie na stacionárne použitie na miestach čiastočne chránených proti poveternostným vplyvom. Nízky stupeň simulácie - Bílý, Matej; Stradiot, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje IEC 60605-3-3: 1994