STN IEC 60605-6: 1992 (01 0644), Zkoušky bezporuchovosti zařízení Časť 6 Testy platnosti předpokladu konstantní intenzity poruch - Matějček, Jaroslav; Šplíchal, Jiří (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 605-6: 1986