STN IEC 61070: 1999 (01 0646), Postupy overovacích skúšok súčiniteľa ustálenej pohotovosti. - Bílý, Matej; Stradiot, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 61070: 1991