STN IEC 61070: 1999 (01 0646), Postupy overovacích skúšok súčiniteľa ustálenej pohotovosti. - Bílý, Matej; Stradiot, Juraj; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 61070: 1991
Spracovateľ: Matej Bílý, Juraj Stradiot.
Keywords: normy