STN IEC 60706-5: 1999 (01 0661), Návod na udržiavateľnosť zariadení Časť 5 Oddiel 4: Diagnostické skúšky - Bílý, Matej; Stradiot, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60706-5: 1994