STN IEC 60706-6: 1999 (01 0661), Návod na udžiavateľnosť zariadení Časť 6 Oddiel 9: Štatistické metódy v hodnostení udržiavateľnosti - Bílý, Matej; Stradiot, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60706-6: 1994