STN IEC 60706-6: 1999 (01 0661), Návod na udžiavateľnosť zariadení Časť 6 Oddiel 9: Štatistické metódy v hodnostení udržiavateľnosti - Bílý, Matej; Stradiot, Juraj; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje IEC 60706-6: 1994
Spracovateľ: Matej Bílý, Juraj Stradiot.
Keywords: normy