STN EN 61703: 2003 (01 0662), Matematické vyjadrenie bezporuchovosti, pohotovosti, udržiavateľnosti a zabezpečenia údržby. - Adamec, Vladimír; Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61703: 2002