STN EN 61703: 2003 (01 0662), Matematické vyjadrenie bezporuchovosti, pohotovosti, udržiavateľnosti a zabezpečenia údržby. - Adamec, Vladimír; Mokráňová, Silvia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61703: 2002
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61703 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Adamec, Silvia Mokráňová.
Keywords: normy