STN IEC 60300-3-9: 2000 (01 0690), Manažérstvo spoľahlivosti Časť 3 Návod na používanie. Oddiel 9: Analýza rizika technických systémov - Kubaský, Juraj; Mokráňová, Silvia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60300-3-9: 1995