STN ISO 31-3: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 3 Mechanika - Žiaran, Stanislav; Starek, Ladislav; Skákala, Jozef; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-3: 1992