STN ISO 31-4: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 4 Teplo - Skákala, Jozef; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-4: 1992
Táto norma spolu s STN ISO 31-3 a STN ISO 31-8 nahrádza STN 01 1303 z 8. 10. 1976 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Skákala, Drahomíra Sekerešová.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 80000-5 z augusta 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy