STN ISO 31-9: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 9 Atómová a jadrová fyzika - Skákala, Jozef; Gábriš, František; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-9: 1992