STN ISO 31-10: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 10 Jadrové reakcie a ionizujúce žiarenie - Skákala, Jozef; Gábriš, František; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-10: 1992