STN ISO 31-10: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 10 Jadrové reakcie a ionizujúce žiarenie - Skákala, Jozef; Gábriš, František; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-10: 1992
Táto norma spolu s STN ISO 31-9 nahrádza STN 01 1308 zo 7. 3. 1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Skákala, František Gábriš, Drahomíra Sekerešová.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 80000-10 z januára 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy