STN ISO 31-11: 1998 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 11 Matematické značky používané vo fyzikálnych vedách a v technike - Janiga, Ivan; Skákala, Jozef; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 31-11: 1992