STN ISO 31-11: 1998 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 11 Matematické značky používané vo fyzikálnych vedách a v technike - Janiga, Ivan; Skákala, Jozef; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 31-11: 1992
Táto norma nahrádza STN 01 101 z 3. 1. 1961 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Jozef Skákala, Drahomíra Sekerešová.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 80000-2 z januára 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy