STN ISO 31-12: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 12 Podobnostné čísla - Palenčar, Rudolf; Skákala, Jozef; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-12: 1992
Táto norma nahrádza časť VI v STN 01 1323 z 11. 8. 1986
Spracovateľ: Rudolf Palenčar, Jozef Skákala, Drahomíra Sekerešová.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 80000-11 z januára 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy