STN ISO 31-13: 1997 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 13 Fyzika tuhých látok - Červeň, Ivan; Skákala, Jozef; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 31-13: 1993
Spracovateľ: Ivan Červeň, Jozef Skákala, Drahomíra Sekerešová.
Keywords: normy