STN ISO 2041: 1996 (01 1400), Mechanické kmitanie a otrasy. Názvoslovie. - Žiaran, Stanislav; Starek, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 2041: 1990