STN ISO 2041: 1996 (01 1400), Mechanické kmitanie a otrasy. Názvoslovie. - Žiaran, Stanislav; Starek, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 2041: 1990
Táto norma nahrádza STN 01 1400 z 26. 11. 1981 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Ladislav Starek, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Norma je nahradená normou STN ISO 2041 zo septembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy