STN ISO 1925: 2003 [neplatná] (01 1401), Mechanické kmitanie. Vyvažovanie. Slovník. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 1925: 2001