STN ISO 5805: 1999 (01 1402), Mechanické kmitanie a otrasy. Expozícia človeka. Názvoslovie. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 5805: 1997