STN EN ISO 5349-1: 2003 (01 1406), Mechanické kmitanie. Meranie a hodnotenie expozície človeka prenosom kmitania na ruky Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 5349-1: 2001) - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 5349-1: 2001
Táto norma spolu s STN EN ISO 5349-2 nahrádza STN P ENV 25349 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy