STN EN ISO 5349-2: 2003 (01 1406), Mechanické kmitanie. Meranie a hodnotenie expozície človeka prenosom kmitania na ruky Časť 2 Praktický pokyn na meranie na pracovnom mieste (ISO 5349-2: 2001) - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 5349-2: 2001