STN ISO 8821: 1992 [neplatná] (01 1408), Mechanické kmitání. Vyvažování. Dohoda o rotorech a strojních částech spojovaných pery. - Borůvka, Vladimír; Millerová, Jarmila (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8821: 1989