STN ISO 8821: 1992 [neplatná] (01 1408), Mechanické kmitání. Vyvažování. Dohoda o rotorech a strojních částech spojovaných pery. - Borůvka, Vladimír; Millerová, Jarmila; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8821: 1989
Spracovateľ: Vladimír Borůvka, Jarmila Millerová.
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Keywords: normy