STN ISO 1940-2: 1999 [neplatná] (01 1410), Mechanické kmitanie. Požiadavky na kvalitu vyváženosti tuhých rotorov Časť 2 Chyby vyváženia - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 1940-2: 1997