STN ISO 1940-2: 1999 [neplatná] (01 1410), Mechanické kmitanie. Požiadavky na kvalitu vyváženosti tuhých rotorov Časť 2 Chyby vyváženia - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 1940-2: 1997
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Keywords: normy