STN ISO 10816-1: 1999 [neplatná] (01 1411), Mechanické kmitanie. Hodnotenie kmitania strojov meraním na nerotujúcich častiach Časť 1 Všeobecné pokyny - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 10816-1: 1995