STN ISO 10816-1: 1999 [neplatná] (01 1411), Mechanické kmitanie. Hodnotenie kmitania strojov meraním na nerotujúcich častiach Časť 1 Všeobecné pokyny - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 10816-1: 1995
Táto norma nahrádza STN ISO 2372 z decembra 1996 a STN ISO 3945 z decembra 1996 v celom rozsahu
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy