STN ISO 10816-6: 2000 (01 1411), Mechanické kmitanie. Hodnotenie kmitania strojov meraním na nerotujúcich častiach Časť 6 Stroje s vratným pohybom menovitého výkonu nad 100 kW - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10816-6: 1995