STN ISO 10816-6: 2000 (01 1411), Mechanické kmitanie. Hodnotenie kmitania strojov meraním na nerotujúcich častiach Časť 6 Stroje s vratným pohybom menovitého výkonu nad 100 kW - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10816-6: 1995
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy