STN ISO 16063-1: 2000 (01 1412), Metódy kalibrácie senzorov kmitania a otrasov Časť 1 Základné pojmy - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 16063-1: 1998