STN ISO 7919-1: 1999 [neplatná] (01 1414), Mechanické kmitanie strojov s nevratným pohybom. Meranie na rotujúcich hriadeľoch a kritériá hodnotenia Časť 1 Všeobecné pokyny - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 7919-1: 1996