STN ISO 7919-1: 1999 [neplatná] (01 1414), Mechanické kmitanie strojov s nevratným pohybom. Meranie na rotujúcich hriadeľoch a kritériá hodnotenia Časť 1 Všeobecné pokyny - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 7919-1: 1996
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Táto norma nahrádza STN ISO 7919-1 z decembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy