STN ISO 10814: 2000 [neplatná] (01 1416), Mechanické kmitanie. Náchylnosť a citlivosť strojov na nevyváženosť. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10814: 1996