STN ISO 10814: 2000 [neplatná] (01 1416), Mechanické kmitanie. Náchylnosť a citlivosť strojov na nevyváženosť. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10814: 1996
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Keywords: normy