STN EN 12096: 2000 (01 1417), Mechanické kmitanie. Deklarovanie a overovanie emisných hodnôt kmitania. - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 12096: 1997
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy