STN EN ISO 13090-1: 2000 (01 1418), Mechanické kmitanie a otrasy. Bezpečnostné pokyny na skúšky a experimenty s človekom Časť 1 Expozícia celého tela človeka mechanickému kmitaniu a opakovanému otrasu (ISO 13090-1: 1998 - Žiaran, Stanislav; Bendis, Robert; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13090-1: 1998
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy